Македонската химна во изведба на „Апокалиптика”

0
709
Музиката на метал-бендот „Апокалиптика”,  во саботата вечерта ечеше во спортскиот центар Кале, каде имаше повеќе од 3 илјади посетители. Финците вторпат пред скопската публика докажаа дека класичната музика и метал музиката, споени во едно звучат одлично. Апокалиптика приредија специјално изненадување за публиката свирејќи ја химната на Република Македонија. Повеке за концертот на Aпокалиптика во Скопје, во првото издание од новиот циклус на Металманиа во недела 21:30.