Мари Петров проект во Хауз бар

0
504

Во Хауз бар беше промовиран музичкиот проект Мари Петров .

Настапот беше дел од нивната балканска турнеја а истиот претставува интернационален проект на музичари од Франција, Македонија, Аргентина.

Во Хауз бар ги претставија нивните авторски дела а освен во Битола настапија и во Скопје, Кавадарци,Ресен.

Во Битола се претставија и како дел од битолското културно лето со џез состав.