Марина Цигарида најдобар зонален менаџер на Авон

0
4502

– Ќе треба да измислам единица мерка со која ќе можам да измерам колку сум најгорда на мојот Авон тим од зона 6-вака го започнува Марина Цигарида разговорот за Ритамот на градот.

Имено Цигарида е избрана за најдобар зонален менаџер на Авон, успех што го припишува на својата екипа.

-Најдобрата зона и нашиот тимски дух, ми ја донесоа наградата.

Освен оваа титула, Цигарида по втор пат е прогласена за Амбасадор на хуманоста во Македонија.