Марјан Танушевски нов претседател на МНД Битола

0
2311

Д-р Марјан Танушевски е новиот претседател на Македонското научно друштво во Битола. За битолската и пошироката јавност познат како долгогодишен новинар, човек кој едуцирал многумина на темата лобирање. Тој заедно со новиот тим ќе го водат друштвото во наредните години, а во денешното интервју за Актуел на Тера зборуваме за се она што го испланирале за работа во идниот период.