Маскирани лица истуриле измет пред зградата на општината

0
1707

На 31.05.2016 година во 02.40 часот од страна на обезбедувањето на Општина Битола било пријавено дека две непознати маскирани лица, околу 02.30 часот, од канта истуриле животински измет на подот пред влезната врата од општината и го испрскале ѕидот, по што го напуштиле лице местото, соопшти полицијата.