Матурантите од средното економско училиште ја прославија својата матура

0
3849

Матурантите од СОЕУ „Јане Сандански“ од Битола својата матурска забава ја одржаа во Гранд Премиер, весели и насмеани влегуваа, подготвени за најлудата средношколска ноќ.

Матурата е посебно доживување за секој средношколец. На крајот од своето образование во средно се случува долгоочекуваната матурска забава. Уште месеци наназад пред матурската прослава се прават планови за облека, фризура.

Во продолжение погледнете ги фотографиите кои ги превзедовме од Шеталиште.