Матурска прослава на Долната гимназија

0
2723

Матурските забави се во полн ек. Матурантите неколку месеци пред самото одржување се подготвуваат за истите, за на матурската вечер да блеснат во најубаво светло.
Така беше и на матурската прослава на матурантите од долната гимназија при СОУ. Таки Даскало кои својата забава ја имаа во ресторан Гранд Премиер.
За веселата атмосфера се погрижи Јошката како и секоја година традиционално.
А матурантите весели, распеани,гламурозни.

Сите се присетуваат на убавите мигови од средношколските клупи и интересните случки од средношколскиот живот, па така и матураните од ова училиште уште долго ќе се сеќаваат на средношколските денови и матурските забави.