Матурска прослава на СОУ.и гимназијата Таки Даскало

0
5322

Матурантите од СОУ.и гимназијата Таки Даскало, ја прославија својата матурска забава во Гранд Премиер.

Деновиве се е посветено на матурските забави, а подготовките траат во текот на целата година.

За матурската забава сведочат фотографиите, видеата, а пред се дружењата на матурантите кои никогаш не се забораваат.

Во продолжение галеријата на фотографиите кои ги превзедовме од порталот Шеталиште.