Матурска прослава на средното медицинско училиште д-р.Јован Калаузи

0
4503

Матурската забава е настан кој што се чека цела година. Се прават подготовки, се организира се до најситен детал да биде совршено.
Матурантите од медицинското училиште „Др. Јован Калаузи“ од Битола, својата матурска прослава ја одржаа во Гранд Премиер.

На самиот влез се играше, се пееше, матурантите се фотографираа.

Она што беше интересно е прославата на освоениот куп на ФК.Пелистер.
За веселата атмосфера се погрижија група Фонтана и ConTruDj.
Покрај спомените од средношколските денови, дружењето ,матурската забава е настан за кој уште долго време ќе се зборува и ќе им остане во најубаво сеќавање на матурантите.