Меѓународен мото собир во Битола

0
1078

На 13-ти август, на Ниже поле, ќе се одржи шесттиот по ред мото собир во организација на МК. Конзули.

Во богатата програма, покрај вкусната скара и евтиното пиво за добро расположение ќе се погрижат повеќе бендови меѓу кои (на барање од многумина) повторно грчкиот бенд Sakis Dovolis “Trio” како главна атракција, како и Рок банда.

Собирот на моторџиите од Македонија, но и најавените гости од странство е од 17 часот на плоштадот Магнолија, дефилето низ градот започнува од 18 часот, а потоа следува мото журката на Ниже поле.