Менувал ќерамиди, паднал и починал

0
1157

Несреќен случај се случил вчера во битолското село Стрежево-Битола. С.М. (81) менувал ќерамиди на неговата викендичкаи воеден момент изгубил рамнотежа и паднал од покривот од висина од околу 7 метри и починал на лице место.Со согласност на Јавното обвинителство, телото на починатиот не е дадено на обдукција.