Фотогалерија:Метеорски дожд над Преспа

0
6165

Метеорскиот дожд „Персеиди“ регистриран од фотоапаратот на битолчанецот Диоген Хаџи-Коста Милевски. Тој овие фотографии ги направил синоќа во периодот од 21:30 часот до 23:20 часот, на плажата Сливница во Преспа.

Ви благодариме Диоген Хаџи-Коста Милевски за фотографиите.