Михајловски и Тргачевски за Солза и смеа

0
554

Едни од членовите на Солза и смеа се и Димитар Михајловски и Никола Тргачевски, кои за Ритамот на градот се потсетија на своите почетоци во овој театар.

Во моментов освен за турнејата во Австралија, се подготвуваат за роденденската претстава Аудиција, која ќе ја изведат пред битолчани пред поаѓањето на турнеја.

Солза и смеа и за Михајловски и за Тргачевски е неизоставен дел од нивниот живот.

Повеќе од видеото во продолжение.