Михајловски-иден светски лидер

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битолчанецот Даниел Михајловски го доби признанието за иден свестки лидер на млади. Како дете без родители израснал во СОС детското село, а денеска е пред одбрана на магистерски труд. За младите, за потенцијалот и за тоа што прави државата за младите разговарал и со европската претставничка Федерика Могерини. Се сретнал и со генерелниот секретар на ОН Бан Ки Мун. А, ние со него на Широк сокак каде што се младите, разговаравме за младите.

 

Share.