Монструмот што го уби 3-годишното девојче ја убил и Јелена?

0
1264

Владица Рајковиќ е голем обожавател на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, која била измасакрирана по истото сценарио како и неговите други жртви, малата Ангелина и Драгана, пишува српски „Курир“.

Владица Рајковиќ е голем обожавател на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, која била измасакрирана по истото сценарио како и неговите други жртви, малата Ангелина и Драгана, пишува српски „Курир“.

Владица Рајковиќ (28) од Вратарница кој во неделата ѕверски ја убил Ангелина Стефановиќ (3) и Драгана Станковиќ (46) бил голем обожавател на пејачката на „Гранд“ Јелена Марјановиќ (33) која во април беше убиена на насипот во Борча.

Она што ги поврзува сите три жртви, малата Ангелина, Драгана и Јелена е тоа што се усмртени со туп предмет во главата и што черепите им се здробени.

Како што дознава српски „Курир“ полицијата испитува дали Владица можеби има некаква поврзаност со злосторството во Борча