Мотокросистот Илиоски не сака да биде дел од циркус

0
2775

Најдобриот македонски мотокросист, битолчанецот, Христијан Илиовски – Кико, утре нема да биде дел од прославата во организација на мото федерацијата на Македонија. Кои се причините за ова, од интервјутот кое денеска со него го снимавме.