Му украле од под кревет 23.000 долари

0
1945

На 16.07.2016 година во 10,15 часот во СВР-Битола, К.К.(1959) од Битола, пријавил дека во периодот од 01.07 до 16.07.2016 година од страна на непознат сторител, извршена е кражба во куќата на неговиот татко, при што од под креветот од акт ташна одземени му се 23.000 австралиски долари. Увид е извршен. СВР-Битола презема мерки за расчистување на настанот.