Мултиталенти-танцова претстава на студио Анастасија

0
346

Традиционално и оваа година, балeтското студио Анастасија, го изведоа новогодишниот настан во Интимниот театар.Оваа година настанот го носеше името Мултуталенти, пред се заради тоа што истиот содржеше танцување, изложба и пеење.

Стефанија Милевска истакна дека танцот е од особено значење за развојот на едно дете.

Студиото Анастасија со почетокот на 2016, започна со упис на нови членови, вљубеници во танцот.