Музичарите и фудбалерите играат фудбал

0
527

Колку музичарите можат да бидат добри фудбалери, а од друга страна колку фудбалерите можат да бидат добри музичари.
За да ја решат оваа дилема, музичарите од група Фонтана заедно со фудбалските битолски легенди, одиграа ревијален натпевар во Битола.
Овие натпревари не застануваат тука, ќе има и следни, а се со цел одлично дружење на двете екипи.