Музичко поетска вечер со Петар Горко

0
512

Во срцето на Битола, во старата битолска чаршија, во Бар чаршија, се одржа музичко поетска вечер со актерот Петар Горко.

Со изборот на поезија на неколку странски но и напи поети, Горко на посетителите им приреди незаборавно музичко поетско доживување.

За ваквите настани вели дека треба да ги има повеќе, со што повторно би заживеала чаршијата на Битола, една од најстарите на Балканот.