На плоштад пропадна камион во партнерната фонтана

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Непосредно пред доаѓањето на ракометарите на „Вардар“ на скопскиот плоштад каде што ќе се одржи прославата по освојувањето на европскиот трон, камион пропадна во партерната фонтана на плоштадот.

Share.