На старо место, во ново руво Лукас ММ

0
1981

Лукас ММ бренд повеќе од 20 години ги доближува познатите светски спортски брендови до своите купувачи, во Македонија преку свои ексклузивни продавници.
Во Битола постои 12 години, а сега за сите свои верни клиенти во ново руво.

Пред повеќе од 12 години се доаѓа на идеја и Лукас Прилеп и ММ shop Битола, да создадат заеднички бренд Лукас ММ.спорт, така што битолчани ги добиваат своите Лукас ММ.продавници во кои точно 12 години ги дистрибуира познатите спортски брендови по желба на своите клиенти.

Со секој донесен флаер до 12 ти август дополнителен попуст од 10 проценти на сите производи.