На Твитер за песната на Калиопи

0
2763

Странски портали веќе пишуваат за нашата претставничка на Евровизија, Калиопи Букле. Всушност, тие прашуваат исто како и твитер заедницата, дали Калиопи пеела за „донер“ кебап и дали била гладна.

донер-640x309

Screenshot from 2016-05-13 15:10:58

Screenshot from 2016-05-13 15:12:13