Намалени цени во 3Д киното во Битола за Happy week

0
1362

3Д киното во Битола продолжува со изненадувања за сите љубители на филмската уметност.
Оваа недела во рамките на Happy week,
во 3д киното во Битола ќе се прикажат осумтте најгледани филмови со намалена цена од 100 денари за 2D и 150 денари за 3D.
04.07.2016 Игра со пари 22:00ч.
05.07.2016 Алиса зад огледалото (3D) 18:00ч.
06.07.2016 Икс-мен (3D) 20:00ч.
07.07.2016 Филмот за лутите птици (3D) 18:00ч.
08.07.2016 Мајстори на илузијата 20:00ч.
08.07.2016 Воркрафт (3D) 22:15ч.
09.07.2016 Пред да те запознаам 22:00ч.
10.07.2016 Повикување 2 22:15ч.