Наместо во кафуле, младите да спортуваат

0
1284

Младите од Битола учествуваа на велосипедски мини- маратон во должина од 30км, во организација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Битола. Наместо да го минуваат слободното време во кафуле, младите треба да спортуваат, рече претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски пред почетокот на трката која започна од пред Техничкиот факултет.