Напад во Колорадо

0
307

Во градот Денвер во Колорадо се убиени двајца мажи откако вооружен маж влегол во супермаркет и почнал да пука.

Една жена со тешки телесни повреди е однесена во болница.

Виктор Авила, портпарол на полицијата вели дека ова е ужасен чин, но не знае кои се мотивите.

По нападот, мажот со автомобил побегнал.

Засега никој не е упасен и не се знае дали се работи за тероризам.