„ Нашата работа е чиста“ вели Талески

0
685

Предвремените парламентарни избори предизвикани од како што вели Талески наметнатата политичка криза во Македонија од една голема опозициона партија, прават голема штета во земјата.

„ Со шпекулации сакаат нас да не направат криминалнци, дека сме корумпирани, монтираат телефонски разговори, но неколку пати сум кажал и ќе го повторат тоа дека нашата работа е чиста, сите обиди да не направат криминалци и корумпирани на карајот ќе се расчисти и ќе се види дека тоа не е точно“ вели градоначалник на Битола Д-р Владимир Талески во новогодишното интервју за Тера.

Во него зборуиваме и за проблемот со воздухот во Битола, за проектите што ги реализираа во 2015 година и за плановите за 2016.

Целото интервју ќе имате можност да го гледате утре на програмата на Тера од 17 часот.