Наскоро голем рок концерт во Битола

0
1845

На 21 -ви јуни, во Битола ќе се одржи голем рок концерт Вртолом.

На истиот ќе настапуваат група Гром, Retribution, Spank, Eruption, B52, Венко Серафимов и Давид Нешкоски.

Почетокот на концертот на ракометното игралиште е од 20 часот, а вратите ќе бидат отворени од 18.