Натпревар за стипендии на БАС

0
637

Започна промоцијата на Академијата низ средните училишта, а годинава БАС обезбеди 47 илјади евра за стипендиите кои ќе ги доделува за идните студентите од академската 2016-2017 година. Девет стипендии за Академијата во Битола и исто толку за студентите во Скопје. Денеска во Актуел на Тера со Доц.Д-р Лидија Стефановска од БАС Академијата.