Научниот ден за Источниот Фронт

0
358

Aмбасадорот на Франција Тимоние го отвори научниот ден посветен на Источниот Фронт. Повеќемина француски, македонски и експерти од регионот зедоа учество на конференцијата „Балканските општества во Првата светска војна – сеќавање/а и перспектива/и.”