Навивачи нападнале вработени на бензиска станица

0
401

фото: архива

На 07.09.2015 година околу 09,50 часот на м.в.„Стража“ поточно на бензиска пумпа „Лук Оил“ поголема група најверојатно фудбалски навивачи кои пристигнале со автобуси го нарушиле јавниот ред и мир при што физички нападнале четири вработени лица и искршиле дел од инвентарот на бензиската пумпа по што влегле во автобусите и го напуштиле местото на настанот. Се превземаат мерки за целосно расчистување на случајот.