Не денеска туку в понеделник ќе нема вода

0
3793

Првично планираа поголем зафат за денеска, но го одложија за в понеделник, кога од 10 часот ќе останеме без вода, Велат дека за неколку часа ќе го нормализираат водоснабдувањето во градот.