Не смеат да преовладаат насилството, омразата и гневот

0
670

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски се огласи и на Твитер:

– Насилството, омразата и гневот не смее да преовладуваат. Тоа го сакаат непријателите на Македонија.

– Не се потребни нови и трајни поделби на македонското граѓанско ткиво, ниту меѓу различните етнички заедници, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ преку Твитер.