Не утре туку в понеделник ќе нема вода

0
9572

Не утре туку в понеделник ќе нема вода. Ова е последната информација која ја добивме од ЈП Водовод.

Првично планираа поголем зафат за утре, при што рекоа дека од 10 часот ќе има прекин на водоснабдувањето, следната информација беше наместо од 10, прекин ќе има од 13 часот. Последната е дека за в понеделник ја одложија интервенцијата.

Тоа значи дека в понеделник од 10 часот ќе останеме без вода,