Неделава температурен шок

0
688

Понеделник, вторник и среда ќе има навистина топло време со температури кои ќе достигнат до 22 °С на југоисток, додека во поголем дел од земјава ќе се движат во дијапазонот од 17°С до 20°С.

За разлика од првите три дена, четврток ќе биде малку „постудено“ а вредноста на температурата ќе се движи од  12°С до 15°С низ поголемите населени места, и до 17°С на југоисток.

Петок повторно ќе имаме топло време кое за разлика од четврток ќе биде за два степени потопло.