Нема да има битни промени на 37 Манаки

0
763

Уметничкиот директор на ИФФК, Евгенија Теодосиевска, рече дека фестивалот ја подготвува програмата за 37. издание во септември.

– Малку доцниме со почетоците, но нашата вредна екипа, избрана од директорот Куновски, нема да потфрли воопшто. Сите планирани програмски содржини квалитетно ќе ги исполниме, како и секогаш во сите фестивалски изданија – додаде Теодосиевска.

И се заблагодари за медиумското следење на фестивалот од страна на Тера Телевизија и вчерашното присутво како единствен медиум од Битола на прес конфренцијата во Скопје.