Нема да има прекин во водоснабдувањето во Нова Битола

0
891

Заради лошите временски прилики ЈКП „Водовод” Битола ја  одлага изведбата  на работи на  регионалниот цевковод од средна зона која беше најавена за денес 15.11. 2017 година.