Ненадејно почина Владо Ѓорчев, новинар во агенцијата „Мета“

0
722

Утрово ненадејно почина Владо Ѓорчев, новинар и уредник во новинската агенција „Мета“.

Ѓорчев беше познат новинар и уредник и работеше во повеќе електронски и печатени медиуми, меѓу кои и „Вечер“, „Време“, „Шпиц“, „Плусинфо“ и „Либертас“.