Ни претстои топол август со повремени врнежи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Релативно топол август, но со попријатни температури на воздухот во рамките на просечните и за нијанса попроменлив кога се очекуваат и епизоди со врнежи. Ова се проценките на американската Националната океанско-атмосферска администрација која предвидува температурите во месец август да се поповолни за нас, информираат од УХМР.

 

Share.