Нормализиран сообраќајот на патот над Битола

0
687

Магистралниот пат А-3,„ Ресен-Битола-Прилеп“, кој , поради одрони на патот, беше затворен за сообраќај од 15:30 часот на 14.09.2016 год. е нормализиран за сите видови моторни возила, соопшти попладнево АМСМ.