Нов ноќен клуб во Битола Vip room Felicia

0
3355

За сите оние кои сакаат вистинска енергија, атмосфера обвиена со песните на познати музички имиња , вип рум Фелиција е вистинското место.
Овој објект наменет за извонреден ноќен живот, може да понуди вечер различна од се што сте искусиле до сега.

Во комплетно ново уреден простор, ноќниот клуб Вип рум Фелиција ,е место во Битола каде битолчани и гостите од другите градови, ќе може да уживаат во песните на своите омилени музички звезди.

Менаџерскиот тим и љубезниот персонал стојат на располагање за секоја забава.

Вип рум Фелиција, нуди максимална удобност, совршена услуга и квалитет.

Овој ноќен клуб ќе работи само во викенди во кои гостите ќе ги забавуваат познати звезди од домашната и ју.естрадата.
Па така на самото отварање, многубројните присутни ги забавуваше Дарко Лазиќ, а наредниот период битолчани ги очекуваат бројни изненадувања со реномирани имиња од музичката сцена.

Ова е вистинска дестинација за сите што го сакаат ноќниот живот.Вип рум Фелиција, на локација на стариот ресторан Фелиција.