Нов состав на ОК на ВМРО ДПМНЕ во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Борче Димитровски- престедател на ОК
Емилија Ѓероска- потпретседател и директор на центарот за комуникации
Илче Димовски-секретар
Наташа Ташкова-Поповска-благајник

Д-р Тони Коњановски
Кирил Печалев
Проф.Д-р Божидар Маслинков
Д-р Соња Трпезановска
Зоран Соклевски
Зоре Ѓоргиевска
Михајло Илиевски
Илчо Петковски

Share.