Нов терористички напад

0
484

Во градот Јола во Нигерија се случи голема експлозија во која 32 лица загинаа, а 80 се повредени.  Експлозијата се случила кога бомба екплодирала на локалниот пазар. Медиумите во своите првични информации јавуваат дека се работи за терористички напад.