Нова емисија на Тера телевизија- The Bitols

0
750

Од оваа сезона на Тера телевизија, започна новата музичка емисија The Bitols, посветена на добриот музички звук.

Истата ја креираат Паркети во соработка со неколку Лајонс клубови од Битола.

Се работи за емисија во која како што не информираа Симс Себастијан и Никола Димитровски, ќе се обработуваат интересни музички теми, ќе гостуваат интересни гости а сето тоа заокружено со харизмата на Паркети.

Емисијата на Тера телевизија премиерно се емитува секоја сабота.

Во првата емисија гости беа The Goverment a кој ќе биде во втората, останува да видиме.