Нова Солутионс прославија 9 години од своето постоење

0
1467

Tие се креативна агенција и лоцирани се во Битола, а работат на територијата на цела Македонија.Тие ги поставуваат трендовите во дизајнот на производи и веб страни, како и во онлајн маркетингот.

nova-solusans-2

Не се плашат од пробување на нови методи и технологии, а крајниот продукт што го доставуваат, велат дека  најпрво мора да нив да им се допадне , пред воопшто да го понудат на клиентот. Велат дека нивниот тим е посветен на својата работа и тоа ги прави уникатни и различни од останатите.

 

nova-solusans-3

Денеска заедно со нас го прославија нивниот роденден. 9 години постоење на Маркетинг агенцијата Нова Солушанс од Битола. Ги прашавме какви биле нивните почетоци? Колку е тешко или пак лесно да се биде успешен на пазрот? Кои се нивните следни предизвици?