„ Новогодишна чалгија“ на Тера од 20 часот

0
615

„ Новогодишна чалгија“ вечерва од 20 часот на Тера Телевизија. Оваа програма вечерва ќе се емитува и на Тек Румели ТВ од Истанбул, Турција, телевизија која со својата програма го покрива речиси целиот Балкан. Новогодишната музичка програма на гледачите на Тера Телевизија и на турската телевизија Тек Румели ќе им понуди скоро двоиполчасовна музичка разгледница од македонската и турската музичка сцена со популарните Љубојна и Фонтана и пејачите Гамзе Матраџи и Меџит Шенол кое се популарни на турската музичка сцена, но и пошироко во регионот.

12274481_10153908504739406_2137769286812164713_n
Низ програмата ќе ве водат Неда Маретиќ и Јусуф Емин.

 

12345395_10153908504494406_3489544116708992797_n