Новогодишни изненадувања во Адамс Шуз

0
457

Приказната за Адамс шуз во Македонија, започна во 2006-тата година.

Од тогаш до денес создадоа една успешна приказна препознатлива помеѓу сите кои се во чекор со модните трендови, а таа приказна успешно се развива и во Битола.

По повод новогодишните празници, Адамс шуз со големи попусти и тоа до 50 проценти намалување на целата колекција, а на досегашниот попуст и новогодишни изненадувања.

Новите трендови на прво место се практични, затоа што предлагаат обувки во кои вреди да инвестирате и кои ќе сакате да ги задржите долги години во плакарот.

Адамс шуз располага со високо квалитетни обувки за мажи и жени.

Од женските брендови ќе ги пронајдете Адамс, Крио, Манас, Волстрит.

За мажите кои негуваат добар стил, тука се колекциите на стоперките, класичните, получизмите и слично, меѓу кои брендови најпрепознатливи се моделите на Адамс.

Посетете ги продавниците на Adam’s Shoes за да си одберете нов пар обувки со попусти до -30% на целата колекција.

Обувките итекако го надополнуваат целосниот стајлинг а најдобрите модели ги има само во Адамс Шуз.