Новогодишно интервју со градоначалникот на Новаци

0
482

Во новогодишното интервју со градоначалникот на Новаци Лазар Котевски разговараме за она што значеше 2015 година за нив како локана самоуправа и за проектите но и проблемите на жителите. Поплавите и санацијата од почетокот на годината, за обештетувањето на земјоделците, за инфраструтурата, спортот, туризмот се темите на кои раговараме со Котевски.