Новогодишно интервју со градоначалникот на Ресен

0
634

Со градоначалникот на општина Ресен Д-р Ѓоко Стрезовски разговараме за проектите кои општината ги реализираше во годината што изминува. Двата крупни проекти развојот на туризмот и откупниот центар Епл ленд се темите на кои се фокусираме. Разговараме и за тоа зошто порано овоштарите ги фрлаа јаболката по патиштата во Преспа и каква е состојбата денеска.