Новогодишно интервју со Стево Пивковски градоначалник на Могила

0
677

Во новогодишното интервју со градоначалникот на Могила Стево Пивковски разговараме за проблемите со кои се соочи општината по поплавите од почетокот на оваа година, за обештетувањето на земјоделците и за мерките кои ги презеде општина да се справи со евентуални нови поплави во зимскиот период. Исто така тема на разговор се и проектите кои општината ги реализираше во годината која изминува.